Speelruimte

De speelruimte van Oberonn is een ontmoetingsruimte waar je met andere spelfanaten je favoriete spel kan spelen!

De Oberonn spellenkasten puilen uit van de demospellen die je als klant gratis kan spelen in de winkel. Vooral de Nederlandstalige toppers van 999 Games en White Goblin Games zijn goed vertegenwoordigd. Regelmatig testen we op zaterdagavond een nieuw bordspel uit!

en JIJ kan zomaar komen meedoen!

Voor bestaande regelmatige klanten van onze winkel is de speelruimte gratis; anders is er een eenvoudige formule: voor €10, aankoop (product of waardebon) kan je een dagdeel spelen.

Het is verstandig om tijdig te reserveren als je in de winkel zou willen spelen: info@oberonn.be

Oberonn heeft maar liefst 32 vaste zitplaatsen voor bord- en kaartspellen waar we met een beetje stunt-en verbouwingswerk zelfs vlotjes meer dan 96 plaatsen van kunnen maken voor grotere toernooien!

Voor de Wargamers hebben we enkele vaste grote Wargame Tables van 4 op 8 feet waar we naar meer kunnen gaan mocht het nodig zijn, om zo bijvoorbeeld plaats te bieden aan voldoende spelers die skirmish wargames zoals Marvel Crisis Protocol, Warmachine, Hordes, Kill Team en Warhammer Underworlds willen spelen.

De Rollenspelers onder ons vinden kundig verstopt achter grote betonnen pilaren een rustige hoek om grootsche avonturen te beleven.

Tot slot kan je met een drankje uitblazen voor, tijdens en na het spelen aan onze lange toog! De toog is de favoriete plek voor een pittige discussie over de laatste trends in gaming-land, om nieuwe mensen te leren kennen gezellig rond een snel spelletje of gewoon om lekker te hangen alsof je bent thuisgekomen in je favoriete spellenwinkel.