Ontdek Disney Lorcana TCG

Hét instapvriendelijke verzamel-kaartspel van Disney is beschikbaar bij Oberonn!
Een ideaal geschenk voor elke Disney liefhebber met favoriete personages, van klassiekers zoals Mickey Mouse tot moderne hits als Elsa van Frozen. Ontdek een nieuwe wereld samen met vertrouwde sprookjesfiguren!

We hebben ruime voorraad van kant-en-klare starterdecks waarmee je dadelijk aan de slag kan, tot losse boosterpakjes om je collectie uit te breiden. Bij Oberonn hebben we een divers aanbod van producten en accessoires met Disney-thema voor elke verzamelaar. Of je nu op zoek bent naar ‘The First Chapter’, ‘Rise of the Floodborn’ of de verwachte derde set ‘Into the Inklands’, bij ons kan je terecht.

Ben je een casual speler bent die wil proeven van een nieuw avontuur of een verzamelaar, wij bieden een boeiende spelervaring voor alle leeftijden. Neem deel in onze vaste speel- & ruilmomenten elke Zaterdag en neem wordt deel van een groeiende en bruisende community.

Ga op een magische reis met Disney Lorcana TCG en laat onze winkel jouw bestemming zijn voor al je verzamelbehoeften.