Banner Missing!

Speelruimte

De speelruimte van Oberonn is een ontmoetingsruimte waar je met andere spelfanaten je favoriete spel kan spelen!

De Oberonn spellenkasten puilen uit van de demospellen die je gratis kan spelen in de winkel. Vooral de Nederlandstalige toppers van 999 Games en White Goblin Games zijn goed vertegenwoordigd. Regelmatig testen we op woensdag en/of donderdagavond een nieuw bordspel uit!
...
en JIJ kan zomaar komen meedoen!

Oberonn heeft maar liefst 32 vaste zitplaatsen voor bord- en kaartspellen waar we met een beetje stunt-en verbouwingswerk zelfs vlotjes meer dan 96 plaatsen van kunnen maken voor grotere toernooien!

Voor de Wargamers hebben we 5 vaste grote Wargame Tables van 4 op 8 feet waar we naar 10 kunnen gaan mocht het nodig zijn, om zo bijvoorbeeld plaats te bieden aan 40 man die skirmish wargames zoals Malifaux, Hordes & Warmachine willen spelen.

De Rollenspelers onder ons vinden kundig verstopt achter grote betonnen pilaren een rustige hoek om grootsche avonturen te beleven.

Tot slot kan je met een drankje uitblazen voor, tijdens en na het spelen aan onze lange toog! De toog is de favoriete plek voor een pittige discussie over de laatste trends in gaming-land, om nieuwe mensen te leren kennen gezellig rond een snel spelletje of gewoon om lekker te hangen alsof je bent thuisgekomen in je favoriete spellenwinkel. 

 

Oberonn heet u welkom!